Om Amanda (dansk)

Amanda Tartt har brugt en stor del af sit liv til at rejse og opdage verden. Hun blev født i England, opvokset i Göteborg i Sverige, men har hele kloden som sit hjem. Hun har arbejdet, hvor livet har tilladt hende at blive et stykke tid, lang eller kort. Skrivning har altid været sin måde at skabe og holde hendes minder på.

I dag kører Amanda en økologisk café i London. Blandt kager, sandwicher, kaffe og te, nyder hun at bruge sine dage sammen med sine kunder. Når bordene nogle gange er tomme, henter hun sin bærbare computer og skriver ned tanker og ideer, der er kommet til hende i løbet af dagen.

Fra tid til anden sidder hun også på en anden café. Med undskyldning for at tjekke konkurrencen finder hun også inspiration og uventede detaljer for hendes skrivning. Hvis Chokolade eller Champagne DP, eller for den sags skyld nogen af ​​de historier, der endnu ikke er oversat til engelsk, har nogen baggrund i hendes liv, vil hun ikke afsløre.

Hidtil har hun udgivet fem noveller, og hun redigerer sin sjette på dette tidspunkt. Bortset fra det har hun et nyt og meget spændende projekt på gang; Amanda er begyndt at arbejde på sin første roman. Kan du se dig igen med Amanda, hendes hovedperson Sanna, på et andet sted, til et andet eventyr?

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

Upp ↑

Emma Silver Short Stories

Romance and erotic noir

Enzo Lecocq

Gayerotiska noveller

Håkan Lindgren - författare

#enfallenman #moscow_baby #attrakaenzebra #relationsroman #noveller #hbtq #regnbågsfamilj #surrogat

AMANDA TARTT - författare/ author

Erotiska noveller/ Erotic short stories

%d bloggare gillar detta: