23 noveller och 4 samlingar

Jösses vad tiden går. När tionde novellen om Jade nu är klar har jag gett ut 23 enskilda noveller och 4 samlingar 🙂 En femte samlingsvolym kommer säkert också inom kort.

Sanna-serien var till en början inte tänkt att bli en dekalog med tio noveller, men jag blev själv så förtjust i Sanna och i hennes äventyr att det var svårt att sluta. Alla noveller har en titel som börjar med Ch – det finns många spännande ord att leka med 😉 Choklad, Champagne DP, Chevalier, Chianti, Chancery Lane, Chevy, Chockrosa, Christmas, Charader och Chiffong.

Därefter blev det en trilogi, den om Emma och hennes bröllopsbutik och inte minst vad som händer när hon får en porrbutik till granne … Novellerna heter Vita drömmar, Rosa drömmar och till sist Röda drömmar.

Till sist är det alltså serien om gentlemannatjuven Jade som upptagit hela mitt skrivande inre, också den i tio delar: Slutspel, Rollspel, Azur, Glitter, Vigilant, Sunny, Ertappad, Paint, Girlpower och Nobless.

Sanna-seriens första sex delar kom först i eget samlingsalbum, följt av de fyra sista, och sedan slutligen en volym med alla tio delar. Dröm-serien fick en egen samling och jag räknar med att även Jade-serien kommer att bli få en fullständigt volym vad tiden lider.

Just nu funderar jag som bäst på vad jag ska skriva härnäst och om jag ska ge mig i kast med ännu en serie i tio delar, eller kanske ta mig en an trilogi igen. Decisions, decisions …

Jag önskar eller en riktigt fin fortsatt sommar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

Upp ↑

Emma Silver Short Stories

Romance and erotic noir

Enzo Lecocq

Gayerotiska noveller

Håkan Lindgren - författare

#enfallenman #moscow_baby #attrakaenzebra #relationsroman #noveller #hbtq #regnbågsfamilj #surrogat

AMANDA TARTT - författare/ author

Erotiska noveller/ Erotic short stories

%d bloggare gillar detta: