”Chiffon” tvåa i Danmark

Jag hoppas att alla har haft och fortfarande har en underbar sommar. Väl varm , kan man tycka. Jag driver  som ni kanske vet ett ekologiskt café i London där det har varit lika varmt som I Sverige och store delen av Europa. Ja, i en stor del av världen, verkar det som.

Då hände det som inte fick hända. Fläktarna i taket  på caféet gick sönder för två  veckor sedan. Dert var verkligen inte idealiskt, mitt i hettan. Nu har jag ett rejält hål i kassan när den nya luftkonditioneringen är installerad. Men, nu kan gästerna komma och svalka sig och jag kan sitta och skriva när jag får chansen. Det passar bra, jag har en novelltrilogi att skriva klar 😉

Goda nyheter när jag tittar på topplistan hos danska Storytel: Chiffon ligger tvåa på erotiklistan 🙂 På förstaplats ligger min förlagskollega Nina Parker.


Jeg håber alle har haft og har stadig en vidunderlig sommer. Godt, du kan tænke. Jeg kører som du måske kender en økologisk cafe i London, hvor det har været lige så varmt som i Sverige og den store del af Europa. Ja, i en stor del af verden ser det ud til.

Så skete det, at det ikke kunne ske. Fanerne i caféets tag brød ned for to uger siden. Dert var virkelig ikke ideel, midt i varmen. Nu har jeg et stort hul i kassen, når det nye klimaanlæg er installeret. Nu kan gæsterne komme i kø og jeg kan sidde og skrive, når jeg får chancen. Det passer mig, jeg har en ny trilogi til at skrive klar 😉

Gode nyheder, når jeg ser på den øverste liste over danske Storytel: Chiffon er anden på den erotiske liste 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

Emma Silver Short Stories

Romance and erotic noir

Enzo Lecocq

Gayerotiska noveller

Håkan Lindgren - författare

#enfallenman #moscow_baby #attrakaenzebra #relationsroman #noveller #hbtq #regnbågsfamilj #surrogat

AMANDA TARTT - författare/ author

Erotiska noveller/ Erotic short stories

%d bloggare gillar detta: