Ny gästbloggare: Enzo Lecocq, Sveriges blivande stjärna på gayerotikhimlen

I dag har jag nöjet att presentera en blivande stjärna. Åtminstone hoppas jag verkligen att han blir det. I give you … Enzo Lecocq! Vi har två saker gemensamt (minst): vi har både ena foten i Sverige och den andra utomlands. Enzo får själv berätta mer om det. Dessutom skriver vi båda erotik. Men vi kommer inte att konkurrera med varandra, inte alls. Läs mer här 😉

Enzo Lecocq 9Tack Amanda, för att jag får komma till dig och göra mitt första gästbloggande. Jag har ju följt din resa sedan du släppte din första novell för ett år sedan. Inte minst har jag sett vilket intresse det finns för dina erotiska noveller.

Just erotiska noveller ser ut att få ett allt större intresse och dessutom verkar det blir mer och mer accepterat att tala om att man läser sådan litteratur. Bloggare som recenserar novellerna berättar öppet hur mycket de tycker om dem och om hur hett och spännande det är att läsa dem.

Jag vet inte om det är mest kvinnor eller män som läser de erotiska novellerna, kanske är det ungefär lika stor del av båda könen. Det skulle vara intressant att veta. Det borde finnas någon undersökning om det, tycker man.

Hur som helst, när jag tittar på adlibris och bokus, så saknar jag en sak, som man mycket oftare och lättare hittar i både England och Frankrike (och säkert i USA också, för den delen), nämligen gaylitteratur. Den måste ju finnas, men hur hittar man den? Tidningen QX har en butik, QX Shop, där man hittar en del, men inte allt. Visst borde man kunna hitta det även på de vanliga boksajterna?

Apropå gaylitteratur, så kommer tankarna förstås osökt in på gayerotik, om det nu är rätt benämning. På engelska heter det gay erotica. Homoerotik kanske funkar, men det låter lite stelt, eller? Jag fortsätter nog med att kalla det gayerotik. Finns det? Klart att det finns, men var? Det känns som att det saknas på marknaden, åtminstone i Sverige. Vad kan man göra åt det? Jo, skriva den själv, förstås.

Min inspiration är en blandning mellan miljöer i Sverige och mina somrar i skärgården, och resten av året i Paris. Min mamma är svensk, pappa är fransman, därav blandningen. Jag träffade min första kille i Stockholm, en semesterflirt som kanske också kan få bli en novell någon gång. Annars har de flesta av mina äventyr, och förhållanden, varit i Frankrike.

Nu har jag skrivit klart min första novell och skickat den till min testläsare. Jag är lite nervös, det måste jag erkänna. Jag har skrivit på en roman i flera år och har fått hjälp att läsa vissa delar, men det här är första mer eller mindre färdiga verket. Snart kommer jag förhoppningsvis att skicka det till förlaget och då gäller det. Antagning eller refusering … Jag har gått tre år på scenskola. Jag vill gärna tro att det gett mig en viss fördel när de gäller att tänka filmiskt i skrivandet. Vi får väl se om jag lyckats …

Tack igen, Amanda, för att jag fick låna dina läsare. Snart kanske jag har egna, och då är du välkommen att hälsa på oss …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

Upp ↑

Emma Silver Short Stories

Romance and erotic noir

Enzo Lecocq

Gayerotiska noveller

Håkan Lindgren - författare

#enfallenman #moscow_baby #attrakaenzebra #relationsroman #noveller #hbtq #regnbågsfamilj #surrogat

AMANDA TARTT - författare/ author

Erotiska noveller/ Erotic short stories

%d bloggare gillar detta: